Kontorhus på Skovvangen

Bygningernes placering mellem Skovvangen og skoven giver god eksponering og synlighed mod vejen samtidig med, at de indgår i et rekreativ og naturskønt landskab. 

Anvendelse

Kontor

Bygherre

Adsbøll & Sønner

Adresse

Skovvangen

År

2019

Samarbejdspartnere

Adsbøll & Sønner

Rønslev Rådgivende Ingeniør

Kontaktperson

Martin Schack
ms@ginneruparkitekter.dk
+45 5162 9901

Ginneruparkitekter - Kontorhus på Skovvangen
Ginneruparkitekter - Kontorhus på Skovvangen
Ginneruparkitekter - Kontorhus på Skovvangen
Ginneruparkitekter - Kontorhus på Skovvangen

Facaderne beklædes med anodiserede aluminiums plader i let gyldne jordfarver, der harmonerer med farverne i den omkringliggende natur. Bygningerne fremstår som blikfang mod Skovvangen og står som en afdæmpet forgrund til den bagvedliggende skov. I takt med at årstiderne skifter og skovens løv ændrer farve, vil sammenspillet mellem arkitektur og natur variere. 
 

Ginneruparkitekter - Kontorhus på Skovvangen
Ginneruparkitekter - Kontorhus på Skovvangen
Ginneruparkitekter - Kontorhus på Skovvangen

Inspirationskilden til det dynamiske facadeudtryk er tre på hinanden liggende mønter. Variationen mellem den glatte og den riflede struktur på kanterne af de tre tilfældigt stablede 20 kroner, er oversat til facaden ved variation mellem de lukkede facadepartier og de semitransparente skærme. Mønten er som reference ligeledes en pendant til bygningens funktion som bank i stueplan. 
De anodiserede facadeplader er lette og åbne i sit udtryk, hvilket giver bygningerne en imødekommende karakter, der byder velkommen og inviterer offentligheden indenfor.