Egtved Multihal

Totalentreprisekonkurrence vundet

Anvendelse

Multihal

Bygherre

Den selvejende institution Egtved Hallen

Adresse

Hjelmdrupvej 13, Egtved

År

2016

Areal

3.200 m2

Kontaktperson

Martin Schack
ms@ginneruparkitekter.dk
+45 5162 9901

Det nye Egtved Idræts- og Multicenter fremstår som en imødekommende og transparent bygning. Multihallen er et åbent og aktivt hus med en atmosfære, der stimulerer og opfordre til kulturelt og social, sportslig samvær. Man kan allerede ude fra vejen se aktiviteterne i hallen. Ankomsten til bygningen foregår i et dobbelthøjt levende og transparent område, hvor man bl.a. har indkig til hallen og fitnessområdet på 1. etage.

Ginneruparkitekter - Egtved Multihal
Ginneruparkitekter - Egtved Multihal
Ginneruparkitekter - Egtved Multihal

Nedslidte bygningsdele er udskiftet og anlægget fremstår efter om- og tilbygningen som nyt, hvor der i renoveringen og udbygningen har været fokus på energi og bæredygtighed.
Hallens traditionelle limtræskonstruktion, fundamenter mv. bevares. Området med eksisterende cafeteria, skydebane, foyer, mellembygning mv. nedbrydes.

Ginneruparkitekter - Egtved Multihal
Ginneruparkitekter - Egtved Multihal
Ginneruparkitekter - Egtved Multihal
Ginneruparkitekter - Egtved Multihal
Ginneruparkitekter - Egtved Multihal