CG Jensen

Nyt hovedsæde for CG Jensens Vest afdeling

Anvendelse

Kontorhus

Bygherre

CG Jensen

År

2016

Samarbejdspartnere

Brdr. Thybo

Rambøll

Kontaktperson

Trine Mouritsen
tm@ginneruparkitekter.dk
+45 2876 4534

I forbindelse med bygherres ønske om at flytte fra en lejet bygning til deres eget, blev GINNERUPARKITEKTER bedt om at tegne entreprenørvirksomhedes nye administration og maskinelhal i Harlev. Beliggenheden er meget attraktiv, da den ligger op ad E45 ved Århus, hvilket sikrer en god logistik, men samtidig også giver mulighed for god synlighed og reklameværdi for virksomheden.

Byggegrunden hvorpå den nye administrationsbygning skal ligge er 28.500 m² stor, og denne fungerer også som opmagasineringsområde af byggematerialer og maskinel for entreprenørvirksomheden.

 

Ginneruparkitekter - CG Jensen
Ginneruparkitekter - CG Jensen

Der er lagt vægt på en samling af kontor og lagerhaller som ét samlet arkitektonisk greb, herved opnås god synlighed og reklameværdi for virksomheden fra den nærliggende E45. 

Trine Mouritsen, arkitekt og partner
Ginneruparkitekter - CG Jensen

Der er arbejdet med at lade administrationsbygning og hal ”vokse” sammen, kun opdelt af en indre gårdhave, som fungerer som rekreativt udeområde til personalet - her er man skærmet for vind og støj samtidig med, at der er rigeligt med lys og frisk luft. 
 

Et vigtigt designparameter har været et godt lysindfald, åbenhed og fleksibilitet med store glaspartier, ovenlys og transparente lokaler.

Ginneruparkitekter - CG Jensen
Ginneruparkitekter - CG Jensen