Café Gran

Ny trappe med integreret bar og ophold

Anvendelse

Café

Bygherre

Cobo og Café Gran

Adresse

Grønnegade 12

År

2013

Kontaktperson

Martin Schack
ms@ginneruparkitekter.dk
+45 5162 9901

Opgaven lød på at få en cafeens to etager til at fungere mere integreret med hinanden og trække gæsterne op på cafeens 1. sal. Der er blevet lavet et stort hul i dækket mellem etagerne for at få en god visuel kontakt mellem etagerne. En ny trappe med integreret bar og ophold er designet som en møbel der binder etagerne vertikalt sammen. Trappen har integreret bar på første sal og fungere som siddeplateau og scene i stueplan.

Ginneruparkitekter - Café Gran

Et langt uldforhæng hænger fra loft til gulv og har dels en støjabsorberende funktion, men også den skaber vertikal kontakt mellem etagerne.

Ginneruparkitekter - Café Gran
Ginneruparkitekter - Café Gran
Ginneruparkitekter - Café Gran
Ginneruparkitekter - Café Gran
Ginneruparkitekter - Café Gran
Ginneruparkitekter - Café Gran
Ginneruparkitekter - Café Gran
Ginneruparkitekter - Café Gran
Ginneruparkitekter - Café Gran