Nyt Autismecenter Vundet

Vi ser meget frem til at fortsætte samarbejdet med bygherre og totalentrepriseteamet omkring et på alle plan meningsfyldt projekt. At skabe sunde og understøttende boliger der kan bidrage til bedre livskvalitet for borgere med autisme og som samtidig tager vidtgående hensyn til miljø og klima.

Projektet fordeler sig på 21 boliger, beskæftigelses- og personalehus samt en centerbygning til administrativt personale med tilknyttede kursusfaciliteter, alt sammen omkranset af et mangfoldigt og varierende parkanlæg til gavn for natur og mennesker.  Projektet skal realiseres til DGNB Guld.

Projektets vision er i tråd med GINNERUPARKITEKTERS mission om altid at have mennesket i fokus og skabe helstøbte arkitektoniske og fremtidssikrede løsninger.

Wienberg Architects har tegnet de indledende tegninger til autismecentret og trods en stram økonomi, er vi nået i mål med opfyldelse af Regions Syddanmarks ønsker om et tidssvarende og fremtidssikret, bæredygtigt bo- og beskæftigelsestilbud. Det er vi ret stolte af at lykkedes med.