Metoder:

Formidling

Virtual Reality

Ginneruparkitekter - Formidling

GINNERUPARKITEKTER arbejder fuldt integreret med digitalt byggeri, 3D projektering og virtual reality VR.

Vi bruger VR dels til formidling og kommunikationsværktøj, men også som et værktøj i designprocessen. Ideen er, at du ifører dig et sæt VR-briller og ser byggeprojektet 3 dimensionelt. Det kan foregå enten som en film, hvor du passivt føres rundt i byggeriet eller som et 360 grader billede, hvor du selv bestemmer, hvor du kigger og bevæger dig hen.

Håndskitsen

Ginneruparkitekter - Formidling

Håndskitsen bliver forsat anvendt i stor stil på tegnestuen. Vi anser håndtegningen som et åbent, dialogskabende og mindre konkluderende visuelt sprog.

Håndskitsen er det mest spontane og fungerer rigtig godt i den indledende fase, hvor man skal prøve mange forskellige ideer af. Det går hurtigere og er mindre omstændigt.

Der opstår en rigtig god synergi i vekslingen mellem den hurtige og spontane håndskitse og anvendelsen af den computerbaserede tegning. Begge tegnemetoder bidrager med noget forskelligt og supplerer hinanden gennem hele processen fra idé til færdigt projekt.

Den fysiske model

Vi anvender fysiske modeller som supplement til den mere digitale formidling. Den fysiske model, om den er lavet i pap, træ eller som 3D print model, så bidrager den fysiske model til en bedre hands-on forståelse af det overordnede koncept.


Den fysiske model er særligt velegnet til formidling i de indledende faser og understøtter formidlingen til interessenter, der ikke er vant til at aflæse tekniske tegninger.

Ginneruparkitekter - Formidling
Ginneruparkitekter - Formidling
Ginneruparkitekter - Formidling

Vi har fokus på at udarbejde beslutningsoplæg og illustrationer til møder med bygherre, så valg og prioriteringer sker på et oplyst og realistisk grundlag. Arkitekten fremkommer med konkrete og letforståelige forslag til bl.a materialevalg igennem 3d-tegninger, materialevalgsoversigter samt materialeprøver.

Metoder

Ginnerup Arkitekter projekt Projektudvikling

Projektudvikling

Ginnerup Arkitekter projekt Arkitektur

Arkitektur

Ginnerup Arkitekter projekt Projektering

Projektering

Ginnerup Arkitekter projekt Bæredygtighed

Bæredygtighed

Ginnerup Arkitekter projekt Formidling

Formidling

Ginnerup Arkitekter projekt Interiørdesign

Interiørdesign