Villa Strandvejen

Villa i tegl og teaktræslister
 

Ginneruparkitekter har tegnet denne unikke villa. Overordnet disponeret består villaen af 3 længer, der omkranser en indre gårdsplads, som er husets ankomstrum fra vejen.

Nordlængen mod vandet er anlæggets hovedfløj i 2 etager.
Den rummer villaens hall og primære opholdsrum som stuer, køkkenafsnit, soveafsnit med bad og garderoberum.
Store glaspartier mod nord / mod vandet sikrer god kontakt til udsigten over Sandbjerg Vig.

De 2 sidelænger i hver en etage rummer mod øst garageanlæg, entré og bryggersfunktioner, mens vestfløjen rummer værelser med badeafsnit.
Villaen er delvist omkranset af afskærmede private gårdanlæg.

 

 

Data:

Anvendelse: Villa
Adresse: Strandvejen, Juelsminde
År: 2009 / 2010
Bygherre: Familien Rehnquist
Areal: 600 m²

 

Yderlig information: Kontakt Jens Erik Rasmussen her

 


< Tilbage til billeder








Nøgleord for projekt:

  • Villa i tegl og teaktræslister 
  • Sandbjerg Vig
  • Gårdsplads
  • Sidelænger
  • Gårdanlæg
  • Arkitekttegnet
  • Villa Juelsminde