Stensballe Multihus

Skolens, hallens og byens multihus

 

Multihallen er vundet i totalentreprisekonkurrence og Dommerkomiteen udtalte bl.a. "....en ny multihal af høj arkitektonisk og byggeteknisk kvalitet. Projektet indeholder en tydelig arkitektonisk idé i overensstemmelse brugernes vision for fremtidens Stensballe Multihal. Tilbudsgiver ønsker at skabe et byggeri med en klar identitet og fokus på transparens – Dette aflæses tydeligt i arkitektur, disponering og materialevalg ..."

Multihallen er en tilbygning derfor er det vigtigt for os, at facaderne taler sammen med de omgivende bygninger. Ved at arbejde videre med de materialer, der er synlige på hallens tilbygninger, skaber vi en visuel sammenhæng til hallens øvrige bygninger. udformning og materialevalg.

Multihallen får dog lov til at stå med sin egen identitet og sit eget udtryk. Bygningen står som en enkel boks, hvor et skår i facaden åbner op for indkig til multihallen. Facaderne står i lys beton med spor, som skaber variation. Betonfacaden brydes af de skrå linjer i glaspartiet, som refererer til saddeltaget på den eksisterende hal. 

Vi arbejder med transparens både på lang- og kort afstand. Det store vindue på facadens hjørne mod syd og vest, fanger opmærksomheden fra både gående og bilister, der kommer på Bygaden. Som passerende vil man opleve livet i hallen gennem det store, skråtstillede skår. 

 

Data:
Anvendelse: Nyt multihus
Adresse: Bygdaden, Stensballe
År: 2018
Bygherre: Horsens Kommune
Totalentreprenør: Base erhverv
Ingeniør: Rønslev

 

Yderlige information: Kontakt Trine Mouritsen her

 

< Tilbage til billeder

 

Nøgleord for projekt:

 

  • Idrætshal
  • Multihal
  • Sportshal