Hørning Idrætscenter

Totalentreprisekonkurrence til om- og til bygning af Hørning Idrætscenter
 

Hørning Hallen har i 40 år været rammen om idrætslivet i Hørning og byudviklingen har skabt et øget behov for endnu en udvidelse af den eksisterende hal i Hørning.
Projektet omfatter en traditionel håndboldhal med tilhørende lokaler med bl.a springgrav og trampoliner, samt en underetage med plads til motionsaktiviteter i tæt tilknytning til idrætslivet på arealer omkring centret. Alle faciliteter skal udformes, så der er fleksibilitet og muligheder for idræt og kultur på tværs af alder og interesser, samt integreres med hele området og byen til glæde for alle.
GINNERUPARKITEKTER har sammen med BASE Erhverv og Rønslev vundet totalentreprisekonkurrencen om opførelse af om- og tilbygning af Hørning Idrætscenter. Der er tale om første del i en masterplan med planlagt etapevis udvidelse af idrætscentret. Første etape af udvidelsen omfatter en ny idrætshal og en fuld parterre etage.

Opførelsen af den nye en hal skaber plads til en håndboldbane med begrænsede tilskuerpladser, et multirum med plads til en springgrav og en kælder med plads til idrætsfaciliteter, herunder spinning og motion inkl. baderum, mødelokaler og administration mv.
Udover selve hallen og multisalen, samt kælder, så sammenbygges udvidelsen med den eksisterende bebyggelse med en ny foyer, hvor der skal være plads til fordybelse og hvor brugere kan mødes på tværs.

 

 

Data:

Anvendelse: Til - og ombygning af idrætshal til nyt idrætscenter
Adresse: Toftevej 53, 8362 Hørning
Areal: 4.100 m²
Bygherre: Skanderborg Kommune / Hørning hallen
Totalentreprenør: BASE Erhverv
Ingeniør: Rådgivende Ingeniør Rønslev
År: 2015 Totalentreprisekonkurrence vundet- Projektering igangværende, forventet færdig feb. 2016

 

Yderlig information: Kontakt Janus Mouritsen her

 

< Tilbage til billeder

 

Nøgleord for projekt:

  • Konkurrenceforslag
  • Til- og ombygning
  • Idræts- og multicenter
  • Idrætshal
  • Arkitekttegnet