Forum Horsens
 

Totalentreprisekonkurrence til tilbygning af ny multisal
 

ntentionen med det arkitektoniske udtryk for den nye sal er, at indgå som et naturligt, beslægtet element i den eksisterende arkitektur. Samtidig skal salen fremstår let-aflæselig og med sit eget selvstændige og identitetsskabende udtryk. Salen skal have et arkitektonisk greb, der på en inviterende, funktionel og æstetisk måde, formidler og rummer salens skiftende funktion og stemning.
Det er med udgangspunkt i det foreliggende dispositionsforslag vores ønske, at gøre to grundlæggende træk ved den nye bygning til de bærende elementer for salens arkitektur: 

Salens facade, som en klart aflæselig skærm, der skaber nysgerrighed og signalerer imødekommenhed, og samtidig regulerer og iscenesættes af både dagslys og salens indre lys. 


Salens indre, der defineres af en karakterfuld, sammenbindendeskærm i trælister, der kommer med ned "i ørehøjde" som en permanent akustisk installation i rummet.

 

 

Data:

Anvendelse: Tilbygning af ny multisal 
Adresse: Langmarksvej, Horsenes
Areal: 6.500 m²
Bygherre: Parkhallen
Totalentreprenør: Torntoft & Mortensen
Ingeniør: Rambøll
År: 2016 Totalentreprisekonkurrence 
 
 

 

Yderlig information: Kontakt Martin Schack her


< Tilbage til billeder







Nøgleord for projekt:

  • Konkurrenceforslag
  • Til- og ombygning
  • Idræts- og multicenter
  • Idrætshal
  • Arkitekttegnet