Egtved Idræts- og multicenter

Totalentreprisekonkurrence til ny- og ombygning af Egtved Hallen

 

GINNERUPARKITEKTER har i samarbejde med Anton Knudsen og Arne Elkjær vundet opgaven med om- og tilbygning af Egtved Multihal fra projektering til opførelse.
Udbudsprojektet er tegnet af GPP og tager udgangspunkt i de ønsker og krav bestyrelsen har fremsat i byggeprogrammet og til møder undervejs.
Der er en del elementer i dispositionsforslaget som kræver særlig opmærksomhed og respekt for den samlede arkitektoniske idé. I projekteringsfasen sørger GINNERUPARKITEKTER for at få implementeret ønskerne og gjort forslaget bygbart indenfor for den givne økonomiske- og tidsmæssige ramme.

Egtved Idræts- og Multicenter skal være et åbent og aktivt hus med en atmosfære, der stimulerer og opfordre til kulturelt og social, sportslig samvær.
Nedslidte bygningsdele udskiftes og anlægget vil efter om- og tilbygningen fremstå nyt, hvor der i renoveringen og udbygningen har været fokus på energi og bæredygtighed.
Hallens traditionelle limtræskonstruktion, fundamenter mv. bevares. Området med eksisterende cafeteria, skydebane, foyer, mellembygning mv. nedbrydes.

Det nye Egtved Idræts- og Multicenter fremstår som en imødekommende og transparent bygning. Man kan allerede ude fra vejen se aktiviteterne i hallen. Ankomsten til bygningen foregår i et dobbelthøjt levende og transparent område, hvor man bl.a. har indkig til hallen og fitnessområdet på 1. etage.

 

 

Data:

Anvendelse: Til - og ombygning af idrætshal til nyt idræts- og multicenter
Adresse: Hjelmdrupvej 13, 6040 Egtved
Areal: 3.200 m²
Bygherre: Den selvejende institution Egtved Hallen
Totalentreprenør: Entreprenørfirmaet Anton Knudsen Egtved
Ingeniør: Arne Elkjær
År: 2016
 

Yderlig information: Kontakt Martin Schack her

 

< Tilbage til billeder

 

Nøgleord for projekt:

  • Konkurrenceforslag
  • Til- og ombygning
  • Idræts- og multicenter
  • Idrætshal
  • Arkitekttegnet