Jens Erik
Rasmussen

Arkitekt / Partner
Projektudvikling
 

M: 30 61 16 23
E: jer@ginneruparkitekter.dk

Jens Erik Rasmussen

Jens Erik har 20 års erfaring som arkitekt og har været partner på tegnestuen siden 2007. Som partner og leder af arkitektafdelingen har Jens Erik været ansvarlig for mange forskelligartede byggeprojekter.

Han har stor erfaring i håndtering af byggeriet gennem de forskellige faser og deltager selv aktivt i projekters tilblivelse fra idé til realisering. For Jens Erik er et tæt og respektfuldt samarbejde med bygherren vigtigt for en optimal løsning af opgaven. Ligeledes er en dyb indsigt i et byggeris konstruktive og statiske principper med til at sikre et godt og konstruktivt samarbejde med de øvrige teknikere i et projektforløb.

Jens Erik er uddannet og certificeret DGNB bæredygtigheds-konsulent og kan således indgå i et byggeprojektteam med rådgivning og fokus, gennem alle byggesagens faser, på social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed.
DGNB er en international certificeringsordning inden for bæredygtighed der i Danmark administreres af Green Building Council Denmark.

Jens Erik lever fuldt op til tegnestuens idealer som ærlighed, klarhed og indlevelse i arbejdet frem mod at opnå helstøbte arkitektoniske løsninger der afspejler og respekterer funktionen og omgivelserne, samt opnå et stærkt arkitektonisk greb.