JOB
 

GINNERUPARKITEKTER er i gang med at udbygge en stærk arkitektonisk profil og vi vil være synlige over hele landet. I vores arkitektoniske tilgang vil vi altid arbejde for at skabe de bedst mulige løsninger, til dem vi bygger for og sætter altid en høj standard for både arkitektur og samarbejde.

Vi har haft en god vækst og tilgang af opgaver de seneste år og søger derfor flere dygtige medarbejdere der kan styrke vores fremtidige vækst.
Vi har indenfor de seneste år vundet en række konkurrencer indenfor boligsektoren og tekniske bygninger, som underbygger denne udvikling- eksempelvis et stort præmieret besøgsvandværk i Esbjerg, et større alment boligprojekt med 120 boliger og et visionsprojekt med 106 boliger i Roskilde.

Vi har en social og samarbejdsorienteret kultur, hvor alle ideer bliver hørt og afprøvet. Du vil blive en del af et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø med fokus på tværfaglig sparring, udvikling, selvstændighed og trivsel.Du vil få en varieret arbejdsdag med en bred vifte af forskellige projekttyper, heraf nogle med ledende rolle i projektteams af kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.

 

Lyder det som noget for dig?
Vi søger medarbejdere til følgende roller:

  • Bygningskonstruktør - Læs stillingsopslag her
  • Projektleder - Læs stillingsopslag her