Vrigsted Efterskole

Elevboliger og idrætshal
 

Tegnestuen arbejder aktuelt med nye elevhuse og udvidelse af kultur- og idrætshal. Vi er iøvrigt arkiteket på skolens løbende renoveringer og ombygninger af elevgange, værelser og undervisningsfaciliter.
I 2009 blev der opført en ny tilbygning med undervisning, lærerværelse og kontorer og tegnestuen tegnede også i 2004 den før omtalte kultur- og idrætshal med indbygget amfiscene til samlinger, koncerter, sportstilskuere mv.

 

 

Data:

Anvendelse: Vrigsted Efterskole
Adresse: Vrigsted, Stouby
År: 2004 / 2014 / 2016
Bygherre: Vrigsted Efterskole
Areal: 680 m² idrætshal/290 m² tilbygning


Yderlig information: Kontakt Trine Mouritsen her
 

< Tilbage til billeder


Nøgleord for projekt:

  • Kulturhal
  • Ny idrætshal
  • Multihal
  • Udbygninger
  • Arkitekttegnet