Vejle Idrætsefterskole og højskole

Helhedsplan og nyt Center for Sundhed, Test og Læring

 

Ginneruparkitekter har for Vejle Idrætsefter- og højskole som bygherrerådgiver og arkitekt udarbejdet en omfattende helhedsplan for skolernes bebyggelse, herunder bl.a. vedligeholdelse, energirenovering og fremtidige udvikling. Helhedsplanen tegner de prioriterede og etapeopdelte tiltag, der indenfor en økonomisk, energimæssig og strategisk plan, skal fungere som retningsgivende for skolernes indbydes og overordnede fremtidsmæssige strategi.
Ginneruparkitekter har i 2014-2015 som første led i helhedsplanen tegnet og fået opført en ny undervisningsfløj- Center for Sundhed, Test og Læring. Tilbygningen vil fungere som naturligt bindeled mellem efterskolen og højskolen. Centret indeholder 4 undervisningslokaler, et spinninglokale, et fitnesslokale, og et danselokale. Tilbygningen er forberedt til på sigt også at indeholde et idrætstestcenter med mulighed for at teste og give indblik elevernes fysiologi og træning.
Skolerne ligger i naturskønne omgivelser, og derfor har udsigten haft stor indflydelse på udformningen af vinduespartierne, der giver det optimale forhold for dagslys og udkig til det grønne landskab.

 

 

Data:

Anvendelse: Undervisning, dansestudie samt testcenter
Adresse: 
Areal: 1290 m² nybyggeri
År: 2014-2015
Bygherre: Vejle Idrætsefter- og højskole
Totalentreprenør: STB Byg
Ingeniør: Drias
 

Yderlig information: Kontakt Janus Mouritsen her


< Tilbage til billeder


Nøgleord:

  • Efterskole
  • Idræt
  • Højskole
  • Center for Sundhed, Test og læring
  • Dansestudie
  • Arkitekttegnet