Langmarksskolen

Lilleskole og SFO
 
Tegnestuen har tegnet udvidelsen af Langmarksskolen med nyt indskolingsafsnit og SFO. Klasselokaler er grupperet omkring et stort fællesrum med godt lysindfald og indskudt dæk om en del af fællesarealet.

Udvidelsen er designet med respekt for den eksisterende arkitektur og skolens overordnede bygningsstruktur. Indretningen underbygger den pædagogiske vision for skolen og skaber rammer for et optimalt læringsmiljø.
Der har været stor fokus på materialevalget i forhold til slidstyrke, æstetik og driftvenlighed.

Skolen skal i større grad være rammen om før-skole børn, for dermed at skabe en blødere overgang fra børnehave til skole. Tegnestuen er aktuelt arkitekt på en ny plan for ombygning af eksisterende bebyggelse til netop dette nye tiltag, med ændret rumprogram,

Man har et ønske om stor fleksibilitet og samtidig tydelig tematisering af rummene. Der arbejdes med temaer som naturlab og medielab som skal bidrage til øget fokus på leg og læring.
Skolen ligger op af vildt- og naturreservatet Nørrestrand og netop naturen ønsker man i større grad at bringe ind i børnenes bevidsthed og interesse.



Data:

Anvendelse: Lilleskole og SFO
Adresse: Nørrebakken 1, Horsens
År: 2005/2007/2015
Bygherre: Horsens kommune 

 

 

Yderlige information: Kontakt Jens Erik Rasmussen her


< Tilbage til billeder



Nøgleord for projekt:

  • Lilleskole
  • SFO
  • Børnehave
  • Arkitekttegnet