Bygholm Landbrugsskole

Om-/tilbygning samt renovering af eksisterende forhold

 

Opgaven lød på en omfattende til- og ombygning af de eksisterende forhold, herunder en ny lærerforberedelse samt køkken-, kantine, fælles-og opholdsarealer.
Projektet var opdelt i tre faser, så skolen fortsat kunne fungere i det daglige:

Den første fase omhandlede overvejende ombygning af eksisterende forhold i hovedbygningen. Den eksisterende hovedindgang blev renoveret og blev således en del af et samlet foyerområde med ophold og lounge. Den eksisterende kantine og den gamle forstanderbolig  blev ombygget til kursuslokaler.
Efterfølgende blev en ny kantine-/ og fællesarealer, samt ny administration med bl.a. forstanderkontor, nye lærerforberedelsesforhold, nyt it-kontor og -værksted bygget til. Den nye kantinebygning for elever og kursister ligger  med sin åbne facade ud med udsigten ned i parken og ud mod markerne.

Den sidste fase bestod af udvidelse af opholdsarealerne i gangzoner.

 

 

Data:

Anvendelse: Ombygning og renovering af Bygholm Landbrugsskole

Adresse: Hattingvej, Horsens
År: 2009
Bygherre: Bygholm Landbrugsskole
Areal: 1.000 m²
 

Yderlig information: Kontakt Janus Mouritsen her


< Tilbage til billeder