Qurios Revisorer

Firmadomicil

 

Det nye firmadomicil for Qurios Revisorer er en del af den "nye bydel" på Horsens Hus Grunden, der indeholder såvel boliger, som lib.erhverv og butikscenter.
Hovedbygningen markerer sig vertikalt med et hvidt, slankt profil, der orienterer sig mod byen. Sidefløjen er mere horisontal – hævet over terræn og med mulighed for parkering ind under bygningen.

Fra hovedindgangen i stueplan kommer man til foyeren - husets hjerte. Foyeren er et venligt, lyst, dobbelthøjt rum med en ´svævende´ balkon over receptionen samt en åben og elegant hovedtrappe.
På etagerne veksler kontorerne mellem at være hhv. åbne og lukkede. Det nye Qurios Domicil opføres i beton med hvide, pudsede facader.
Hovedbygningen har en penthouseetage, der er trukket tilbage fra gaden. Penthouseetagen indrettes med lounge, møderum og kantine.
Herfra kan man trække ud på en grøn taghave m. lav grøn beplantning, der i sommermånederne kan fungerer som en oase for alle husets ansatte.

 

 

Data:

Anvendelse: Firmadomicil
Adresse: Holmboes Allé, Horsens
År: 2006
Bygherre: Qurios Revisorer
Areal: 2.500 m²

 

Yderlig information: Kontakt Janus Mouritsen her

 


< Tilbage til billeder