Levyhus

Horsens Byforskønnelsespris 2013

 

Ejendommen der blev opført i 1898 har gennemgået en totalrenovering med stor respekt for den oprindelige arkitektur. De nye glaskarnapper der skærer sig ind i tagfladen bidrager i detaljen med et skarp og moderne udtryk.

Renoveringen har øget udnyttelsengraden af ejendommen. Før var kun to etager i stueetagen og 1. sal med 600 kvm udnyttet. I dag er alle fire etager med i alt 1150 kvm. udnyttet.
Tagetagen var før et koldt og uanvendelig rum, men med en ny, let løftet tagkonstruktion og nye glaspartier er loftet blevet et lækkert domicil med synlige bjælker.

Nomineret til Horsens Kommunes arkitekturpris 2012

 

 

Data:

Anvendelse: Company House
Adresse: Levysgade 14, Horsens
År: 2011
Bygherre: Ejendomsselskabet Levyhus I/S
Areal:  1.150 m²

 

Yderlig information: Jens Erik Rasmussen her



< Tilbage til billeder

 

Nøgleord for projekt:

  • Kontorhus
  • Horsens Byforskønnelsespris 2013
  • Companyhouse 
  • Totalrenovering
  • Restaurering
  • Kviste 
  • Arkitekttegnet