LRØ/Jobcenter

Ny administrationsbygning


 

I 1999 fik tegnestuen til opgave at tegne ny administrationsbygning for LRØ.

Denne bygning blev via to "svævende" gangbroer en integreret del af det nye jobcenter som GINNERUPARKITEKTER tegnede og fik opført i 2009. Jobcentret er i materialevalg og indretning fremtidssikret så bygningen har en form for multianvendelighed. Konstruktivt så spænder betondæk fra facade til facade, derved er omrokeringer og ændringer af rummenes størrelse og anvendelse fuld fleksibel uden bindinger i form af fx. søjler faste vægge.

Tilgængelighed og bevægelsen mellem bygningerne via de niveaufrie gangbroer, er funktionelle koblinger mellem de to bygninger der i dag begge fungerer som jobcenter.

 

 

Data:

Anvendelse: Jobcenter
Adresse: Samsøgade, Horsens
År: 1999/2009
Bygherre:
Areal: 2.060 m²


 

Yderlig information: Kontakt Janus Mouritsen her

 

< Tilbage til billeder