Guldbageren, Horsens

 

Større synlighed gennem lyse facader

 

 

 

Udvidelse af butiksareal for at opnå dels mere plads, men også for at åbne butikken op med større og højere vinduespartier.
Ny og mere synlig og handicapvenlig indgang. Direkte adgang ml. butik og bageri.
Lejlighed på 1. sal er ligeledes udvidet og har fået nyt og større køkken samt personalefaciliteter på 1. sal.
 

Udvidelsen gør bygningen mere harmonisk og sammenhængende i dens
arkitektur. Den nye bagerbutik er gjort mere synlig vha. dens lyse facader,
høje vinduespartier og indbydende indgangsparti.
 



Data:

Anvendelse: Bagerforretning
Adresse: Sønderbrogade, Horsens
År: 2008
Bygherre: Helle og Christian Sørensen
Areal: 95 M² butiksareal ca. 100 m² lager / kølerum m.m
 

 

Yderlig information: Kontakt Janus Mouritsen her


< Tilbage til billeder



Nøgleord for projekt:

  • Udvidelse bagerbutik
  • Større synlighed
  • Handicapvenlig indgang
  • Lyse facader
  • Arkitekttegnet