Café Gran

Ny trappe med integreret bar og ophold

Opgaven lød på at få en cafeens to etager til at fungere mere integreret med hinanden og trække gæsterne op på cafeens 1. sal. Der er blevet lavet et stort hul i dækket mellem etagerne for at få en god visuel kontakt mellem etagerne. En ny trappe med integreret bar og ophold er designet som en møbel der binder etagerne vertikalt sammen. Trappen har integreret bar på første sal og fungere som siddeplateau og scene i stueplan.

Et langt uldforhæng hænger fra loft til gulv og har dels en støjabsorberende funktion, men også den skaber vertikal kontakt mellem etagerne.

 

 

Data:

Anvendelse:
Adresse: Grønnegade 12, Horsens
År: 2013
Bygherre: Cobo

 

 

Yderlig information: Kontakt Martin Schack her

 

 

< Tilbage til billeder

 

 

Nøgleord for projekt:

  • Interiør
  • Café
  • Bar
  • Design
  • Arkitekttegnet